Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΔΡΑΚΙΑ - CHILDRENS CHRISTMAS FRAMES LIGHTING









ΑΚΡΥΛΙΚΟ 
ΤΕΛΑΡΟ 40Χ40
ΦΩΤΑΚΙΑ LED

11 σχόλια:

  1. Yπεροχα ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τέλεια!
    Με τα φωτάκια θα είναι παραμυθένια.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα σχέδια!! Πως τα έκανες φωτεινά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Elenfly, μας γύρισες στα νοσταλγικά παιδικά μας χρόνια. Πολλές ευχές. Για περισσότερες, στο Χριστουγεννιάτικο blog μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι που σας άρεσαν σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία ,tzeni xr είναι χριστουγεννάτικα λεντάκια με μπαταρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχα τα χριστουγεννιάτικα καδράκια πολύ όμορφα σχέδια και χρώματα!!!Καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία!!!Χρόνια πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ,ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΔΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχη δουλειά και σε αυτό το blog. Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σου εύχομαι. Πέρνα και από το σπιτάκι μου που σε περιμένει ένα δωράκι. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς σε βρήκα!! Μου αρέσει το μπλογκ σου και εγινα φίλη σου!! Τα φωτάκια πως τα εχεις βάλει? Εκανες τρύπα στο τελάρο ή είναι από την εξωτερική πλευρά? ΣΟυ εύχομαι καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mania καλώς ήρθες, σε αυτα που βλέπεις έκανα τρύπες αλλά έχω φτιάξει και άλλα που απλώς τα κόλλησα απο πίσω και έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα!
    29 Ιανουαρίου 2012 3:54 μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή